Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Brow by Mii

Professionel Brow Styling

Læs mere

Phytomer

CITYLIFE.
Cremen der fjerner skadelige mikro partikler og reparerer de skader huden der er forårsaget af forurening.

Læs mere

Mii Makeup

Cherish Mii

a look devoted to you

Læs mere

Mii Mineral Make up

 

 

 

 

 

 

 

Mii er til dig der ønsker farveægte kvalitets makeup.

Til dig der er professionel og gerne vil tilbyde dine kunder lækker makeup, der er nemt at bruge og giver et holdbart resultat.

Til dig der ønsker et professionelt brand skabt af fagfolk og som udelukkende forhandles hos professionelle klinikker

Til dig uanset om du er en lille eller stor klinik.

 

Fordi Mii tilbyder dig

  1. - Tilpassede opstartspakker, der kan passe stort set ethvert budget
  2. - Kurser i produktkendskab
  3. - Kurser i makeup teknikker, f. eks Contour & strobing, Konfrmand og Brude makeup, basis teknikker mm
  4. - Kurser og hjælp til salg og øget omsætning
  5. - Konsulent support og møder hos dig
  6. - Lukket gruppe for forhandlere
  7. - Marketing support
  8. - Og meget mere

 

 

Kontakt mig nu, så jeg kan høre mere om Mii

 

Kate Nowak fra Nowa Care i Silkeborg siger:

"Jeg er en forholdsvis nyetableret klinik. Jeg var faldet for Mii makeup med det samme, da de søde piger fra Allur Beauty Group kom på besøg hos mig. Produkterne præsenterer sig smukt i emballagerne, man får flot promotionsmateriale med og makeuppen er af meget høj kvalitet - i forhold til prisen er de et helt fantastisk match til min lille klinik. Jeg elsker de rene ingredienser og mange skønne farver.
Jeg får altid rigtig god og hurtig service og får svar på alle mine spørgsmål, samt et godt skub bagi, når jeg går lidt i stå i forhold til salg
♥ "
 

 

 

Mii historien

Mii er et professionelt makeup brand lanceret i England i 2010, og i 2015 kom serien til Danmark. Mii henvender sig til professionelle i skønhedsbranchen og tilbyder et omfattende udvalg inden for makeup, bl.a. primer, prep, foundation, bronzer, blush, finisher samt et udvalg af børster og andre redskaber.

I serien indgår også en linje af pudder baseret på 100% rene og naturlige mineraler. Derudover er Miis produkter fyldt med forskellige aktive ingredienser som fx ædelstene, valnøddekerneolie, sheasmør, ceramider, peptider, hyaluronsyre, stamceller fra hindbær og A, C og E vitamin, der alle bidrager til en smuk hud og hjælper med at bekæmpe tegn på ældning. 

 

For Mii handler skønhed om at have selvtilliden til at være sig selv. De har derfor udviklet alle produkter med inspiration fra tusindvis af kvinders personlige ønsker og erfaringer med makeup, samt i samarbejde med et stærkt team af skønhedseksperter. Resultatet er blevet en moderne makeup serie i et enkelt og smart design. Produkterne er lette at arbejde med og giver derfor professionelle fagfolk i skønhedsbranchen nye muligheder for at skabe flotte og opsigtsvækkende resultater. 

 

Ved at kombinere ønsker fra forbrugere og viden fra eksperter med de fineste ingredienser, giver Mii dig alt, hvad du behøver, for at du kan skabe et look, som er 100% dig.

 

 

 

 

  

 


Du er i gode hænder hos os. Vi har mange års erfaring i at hjælpe selvstændige kosmetologer med at styrke deres forretning, fastholde kunder og øge omsætningen.

Vores passion er at hjælpe vores kunder bedst mulihgt udfra deres ønsker og behov. Et velfungerende samarbejde er nøgleordet og er du også til en samarbejds partner der har tid og lyst til at hjælpe dig, så kontakt os:

 

Maria Jentzsch er vores Brandmanager på Mii, Brow by Mii og Kissed by Mii. Maria ved formentligt alt du vil vide om Mii.

Maria er konsulent på Sjælland, Fyn og Bornholm, samt øerne.

Kontakt Maria

Mail: maria@allure.dk

Tlf. 60 54 23 38

 

 

Mange hilsner

Bettina Kirkebjerg

Kosmetolog, Underviser og Selvstændig

 

tlf. 31 23 44 83

mail bettina@allure.dk

Følg Mii på Facebook