Norma de Durville

Norma De Durville blev skabt i 1992 af LCM-firmaet.
LCM-firmaet har fremstillet kosmetik siden 1965 og er blevet et førende firma inden for voksning takket være sine mange innovationer.
I 1992 grundlagde LCM sit eget mærke "Norma de Durville" for at give kosmetologer voks i høj kvalitet.
Norma de Durville er velkendt i Frankrig med 60 forhandlere, der markedsfører det komplette sortiment.
Norma de Durville er også repræsenteret i de franske oversøiske territorier som Guadeloupe, Martinique, Réunion, Tahiti eller Ny Kaledonien.
Norma de Durville har i nogle år ekspanderet i udlandet.
Virksomheden består af teknikere og fagfolk fra kosmetik med F & U og regulerende afdelinger, der bringer savoir-faire og ekspertise til mærket.
Siden begyndelsen er råmaterialer, der anvendes i produktionen, omhyggeligt udvalgt. Kvalitetskontrolmetoder garanterer pålidelighed og tryghed.
Norma de Durville har udviklet et komplet sortiment af voksprodukter før og efter voksbehandling for at give en professionel behandling.
Vores hårfjerningsprotokol giver kunderne en ydeevne af høj kvalitet. Huden er forberedt til voksning, fri for hår ved hjælp af voks tilpasset klientens behov og beroliget med effektive post-depilatoriske pleje.
Norma de Durville udvikler sig konstant for at bringe tilfredshed til sin kundekreds. Norma de Durville byder dig velkommen i en glat, delikat og hårfri verden.
Lad os starte skønhed med voksning !